avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... greseala in completare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

greseala in completare REVISAL

Va rog sa ma ajutati in rectificarea unei greseli operata in Revisal .

La suspendare, am scris intervalul corect ( respectiv 13.01.2012 - 14.01.2012) , insa cand i-am dat incetare suspendare am gresit scriind 14.10.2012 in loc de 14.01.2012.

Nu merge sa-i dau corectie pt ca nu-mi apare la salariati suspendati . Salariatul apare la activi, iar daca vreau sa fac alta inregistrare la contractul lui nu-mi permite programul.

Va rog sa ma ajutati cu o sugestie ! Restaurarea bazei de date e singura varianta ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 30 Ianuarie 2012
Contracte-corectie- va apar toti salariatii activi:)
Ati incercat cu anularea incetarii suspendarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Declararea in revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta? Roxy30 Roxy30 Buna ziua,am si eu o noua speta :(( In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare ccc1, in loc de prelungire suspendare pentru cc2 gabrieladina gabrieladina Va aduc in atentie urmatoarea situatie: Cu 20 zile inainte de finalizarea CCC1, angajata societatii naste cel de al 2-lea copil. Ulterior am aflat ca trebuia ... (vezi toată discuția)