avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare prescriptie

unde ma pot informa daca o datorie bancara sa prescris sau nu? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 30 Ianuarie 2012
Daca s-a prescris sau nu, nu puteti afla de nicaieri.
Trebuie sa stiti cand a demarat banca procedura de executare silita, sau daca a facut-o, cand ati facut ultima plata sau cand a avut loc ultima cauza de intrerupere/suspendare a cursului prescriptiei.
Daca situatia mentionata in actualul topic,vizeaza si are legatura cu topicul postat de dvs la h 16;07,prin asumarea acordului de plata incheiat fata de recuperator,datoria exista,ati recunoscut-o prin documentul incheiat si nu a fost prescrisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescripție datorie Carol12 Carol12 Buna ziua Am făcut un credit in în valoare de 10000 de lei la bcr în anul 2011 Am plătit 6 rate dupa care am ramas fara serviciu,adică nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)