avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescriptie de datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescriptie de datorii

buna ziua!as dori sa stiu care este termenul de prescriptie in relatiile comerciale (beneficiar-prestator de servicii) si in ce conditii???mentionez ca intre parteneri a avut loc o compensare in martie 2010,colaborarea acestora demarand in 2005,pana astazi.face diferenta descrierea continuta in factura?? (achizitie,produs necorespunzator dpdv calitativ, etc.)??? #-o#-o#-o

am omis sa precizez ca nu a fost efectuata nici o plata,exceptie facand aceste pv de compensare...

multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Ioana_Probably, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioana_Probably , utilizator 11:12, 18 Februarie 2012
Multumesc pentru raspuns
multumesc pentru raspuns!!! :thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia comerciala Andrei T Andrei T creantele comerciale se prescriu in 3 ani. am o factura emisa in data de 21.08.2006 scadenta in 21.09.2006. acesta factura s-a prescris? care este data la care ... (vezi toată discuția)
Intreruperea termenului de prescriptie cristianus cristianus Vreau sa va intreb, din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel, printr-o notificare scrisa catre o soc. com. care trebuie sa ne achite o diferenta de pe o ... (vezi toată discuția)
Despre prescripþie vaslui vaslui Cu o lună înainte de împlinirea termenului de prescripţie de 3 ani, debitorul recunoaşte în scris prin procesul verbal de conciliere ( art. 720 indice ... (vezi toată discuția)