avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare facturi din exercitiul precedent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare facturi din exercitiul precedent

Cum se inregistreaza facturi de la furnizor de marfuri din 2010, pe care le-am descoperit ca fiind lipsa abia acum ? mentionez ca nu am incheiat 2011 insa decontul de tva si D394 dunt depuse. Se deduce tva ? le inreg pe 371 ? insa pe ce baza se face descarcarea de gestiune ?
Cel mai recent răspuns: anjuna_beat , utilizator 18:48, 30 Ianuarie 2012
multumesc mult !!! ... din nefericire am un manunchi de facturi din mai sept si oct 2010 ... inseamna ca ma impusc in genunchi si merg schiopatand cu 100 pe tr 2 , 3 si 4 ...plus 101 ...rectificative.

o alta solutie ? ...
ar mai exista ?...cu atat mai mult cu cat trebuie sa achit furnizorul exact cu aceste facturi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura achizitie marfuri din 2012 neinregistrata negut_dorina negut_dorina BUNA ZIUA , Am o factura de cumparare marfa din sept 2012 am depus bilantul pt anul 2012 cum o inreg in 2013 ? (vezi toată discuția)
Factura care contine 4426 din vama OOANA1977 OOANA1977 Buna seara as vrea sa va intreb cum se inreg o facture care contine tva platit in vama si taxe vamale la taxe vamale am optiune de tva 24%, iar la tva 4426 ... (vezi toată discuția)
Reglare sold marfa camelia adina camelia adina Buna ziua, am o problema :am sold pe balanta la marfa (371) o suma mai mare ca si suma stocului de marfa de pe gestiunea de marfa .(gestiunea se tine ... (vezi toată discuția)