Buna ziua, am o problema :am sold pe balanta la marfa (371) o suma mai mare ca si suma stocului de marfa de pe gestiunea de marfa .(gestiunea se tine cantitativ valorica )
am descoperit ca in 2009 nu s-a facut o descarcare de gestiune, dar suma reprezinta doar o parte din diferenta . nu stiu restul de unde provine.
cum pot acum sa reglez problema ?
pot sa fac nota contabila 1174= 371 ???? avand in vedere ca diferenta e din anii trecuti?
puteti face nota contabila 1174 = 371 si rectificativa la dec 101 din 2009, iarpentru diferenta demarfa panala reglarea stocului valoric, in urma inventarului daca nu este furt pt a fi inputabil se trece totul pe cheltuiala nedeductibila si cu tva-ul aferent marfii pe care societatea il va plati
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Preluare sold 371
vdeny
Buna ziua,
Am preluat o societate cu un stoc marfa de exemplu 40.000 lei. Din pacate dna de dinainte nu tinea evidenta pe cod/produs. Pur si simplu 371 si ... (vezi toată discuția)
Refacere stoc marfa
vdeny
Buna ziua,
am preluat o societate dar din pacate stocul de marfa este la pamant.
In contul 371 am aprox 112589 lei, dar in balanta materialelor este cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.