Buna ziua,as dorii sa ma ajutati cu un sfat ,urmeaza sa ma casatoresc,sotul meu are 2 copii majorii dintr-o casatorie anterioara,are o casa proprietate si mostenire jumatate din apartamentul parintilor dupa decesul tatalui.eu detin la rindul meu o proprietate ,as dorii sa imi spuneti va rog ce acte as putea face la notariat si ce sa stipulez exact inainte de casatorie ,pentru ca in prezent sincer nu ne intelegem cu copii lui,iar noi dorim dupa casatorie sa infiem un copil,pentru ca sotul este mai mare decit mine ,as dorii sa stiu dupa moartea lui ce drepturii am eu cit si copilul pe care in vom adopta ,poate suna prea dur dar asta e viata ,ce clauze pot stipula la un notariat,pentru toate raspunsurile va multumesc mult.
Trebuie sa consultati un avocat inainte de a va prezenta la notar pentru a cunoaste toate drepturile pe care la aveti, in detaliu, conform noului cod civil 2011.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mostenire
gimmarian
buna seara.v-as ruga sa imi spineti si mie cum sa procedez in legatura cu o mostenire.parintii mei s-au despartit in urma cu 32 ani.impreuna au facut o casa cu ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil
patricia2015
buna ziua o intrebare catre domni avocati sunt casatorita cu sotul meu de 7 ani inainte de actualul sot am avut o relatie cu un tip din urma careia a rezultat ... (vezi toată discuția)