avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Documente ce insotesc plangerea adresata instantei de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Documente ce insotesc plangerea adresata instantei de contencios administrativ

Va rog, daca se poate, sa imi precizati ce documente trebuie insoteasca o plangere adresata instantei de contencios administrativ impotriva angajatorului si avand ca obiect neacordarea unor sporuri legale pe perioada 2009-2012, in situatia in care aceleasi sporuri au fost castigate pentru perioada 2006-2008, tot prin instanta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihami , utilizator 13:18, 9 Februarie 2012
documente doveditoare, care sa vina in completarea si sustinerea plangerii dvs. :)
Va multumesc! Abia acum am "descoperit" raspunsul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara procedura prealabila? mihami mihami In perioada 2006-2008 am castigat in instanta de contencios administrativ drepturi salariale neacordate, reprezentand spor de 100% pentru activitatea ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui nou proces mihami mihami Buna ziua! O cauza referitoare la sporuri legale neacordate in perioada dec.2006-ian.2008 a fost castigata la Tribunal, dar Curtea de Apel respinge actiunea, ... (vezi toată discuția)
Anulare pensie de invaliditate de catre inemrcm alexandru34 alexandru34 Buna! In cazul in care mamei mele i s-a anulat pensia de invaliditate in anul 2011 de catre xnemrcm printr-o decizie medicala privind capacitatea de munca care ... (vezi toată discuția)