avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangerile penale....sunt sau nu apa de ploaie???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangerile penale....sunt sau nu apa de ploaie???

Buna...intrebarea mea vine in urma mai multor sesizari la politie...in care ei nu au facut mai nimic....apoi a urmat plangerea penala...si iar se pare ca nu suntem luati in serios:(. Problema este ca avem ca vecina, o pensionara care ne tot reclama peste tot politie, primarie, electrica....ca ii furam energie electrica, ca ii furam apa...mai mult ne insulta facandu-ne proxeneti, traficanti de droguri, ne spune personal dar ne mai si barfeste le tot cartierul.....mai nou acum o inundam, nu va mai spun ca zbiara zilnic la noi si prin peretii rasuna orice.Ne-am saturat , cand ea depune plangeri ne trezim cu politia sau primaria peste noi, cand depunem noi plangere....pauza. De aceea mi-am pierdut speranta in politie si judecatorie...pur si simplu nu-si dau interesul......offfff viata mea #-o
Cel mai recent răspuns: tippaa , utilizator 20:29, 30 Octombrie 2008
sfatul meu estesa va angajati un avocat, cuvantul lui in fata politiei va conta mult mai mult.
in plangeri trebuiesc punctate anumite aspecte si trebuie sa fie cuprinse in anumite forme...asta pentru ca vad ca doriti sa porniti actiunea penala, nu doar simple plangeri drept sicana.

av. vasilescu
avem un avocat, numai ca nu prea vrem sa o dam in judecata......daca altfel nu se poate , o facem si pe asta....desi cred ca tot nu s-ar rezolva nimic.....chiar nu mai am sperante.....multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecina din bloc DoarEu09 DoarEu09 Sunt locatar într-un cămin cu utilitățile folosite la comun, de 5 ani locuiesc în acest bloc și nu am legat nici un fel de prietenie cu nimeni pentru că ... (vezi toată discuția)
Unde si cum se pedepseste jignirea Costica33 Costica33 Traim vremuri grele, la suprafata iese lipsa de educatie si mirlania, tupeul e moneda de schimb valoroasa. Ieri un vecin m-a jignit facindu-ma nesimtit si ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi dau in judecata soacra pentru calomnie si insulta ? mihaela buzatu mihaela buzatu Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot da in judecata soacra mea care de 10 ani ma insulta si ma calomniaza fara scrupule. Chiar nu pot sa o opresc nicicum ? ... (vezi toată discuția)