avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diminuari salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diminuari salariu

buna ziua

va rog sa ma ajutati si pe mine pt ca sunt in culmea disperarii , lucrez la o companie de mai bine de 6 ani , de cand a venit criza merge din ce in ce mai greu , pana acum am avut 2 diminuari de salariu (o transa de 10% si inca una la fel in ani diferiti) acum am fost anuntati din nou ca de la 1 febroarie se va lua din nou 10% din salariu( oficial am fost anuntati pe data de 30-01-12) vreau sa stiu daca este legala procedura si ce putem face in acest caz>?eu sincer nu doresc sa mai semnez.Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajata la o companie și în curând se vor ... karimi karimi Bună ziua! Sunt angajata la o companie și în curând se vor face disponibilizări deoarece au rămas fără contract de administrare., Suntem 12 angajați ... (vezi toată discuția)
Modificare unilateralã a salariului de catre angajator VaxileGoldberg VaxileGoldberg Buna, va cer sfatul pentru ca la firma unde lucrez, asociatii si administratorul - toti italieni - se comporta ciudat, si sunt acoperiti de firma externa care ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala conform legii nr. 236/2010 bitatantalita bitatantalita Va doresc un an nou cu sanatate , multe bucurii si bani multi!(Fara criza) Va rog sa-mi spuneti cand are dreptul sa iasa la pensie anticipat partiala dupa ... (vezi toată discuția)