avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila

VA ROG FRUMOS DACA AM AVUT 825 SALAR NET IN 2008 SI AM CISTIGAT IN INSTANTA DREPTURILE DIN LUNA A 9 2008 PLUS INFLATIA SI BONURILE DE MASA CAM CE SUMA AR FII PINA IN MOMENTUL DE FATA?CUM SE CALCULEAZA INFLATIA,BONURILE SI MAJORARILE DE CARE AS FII BENEFICIAT DACA INCA LUCRAM .trebuie ca firma sa ma angajeze si sami dea drepturile din august 2008 pina in februarie 2012 la salar brut de 1100 atunci cind am fost dat afara va rog stie careva sa calculeze?

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila marianmarian marianmarian Buna ziua,daca in anul 2010 luna august cind am fost dat afara de la o fima,am avut salar de 1050 brut iar acum am cistigat in instanta,citez\" anularea ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net din brut nicum nicum Buna ziua, stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect dar pe la inceputul lui 2007 conform cautarii care am facut-o pe forum...asa ca revin pt situatia ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de risc maternal si concediului de sarcina si lauzie gan92 gan92 Buna ziua.In O.U.G.nr.96/14.10.2003 art.11,alin.2 se arata ca,,cuantumul indemnizatiei de risc maternal este egal cu 75% din media veniturilor lunare realizate ... (vezi toată discuția)