avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila

Buna ziua,daca in anul 2010 luna august cind am fost dat afara de la o fima,am avut salar de 1050 brut iar acum am cistigat in instanta,citez" anularea deciziei de concediere din 23 08 2010 repunerea in functia pe care am avuto si acordarea drepturilor salariale de la acea data si pina in prezent actualizate cu rata inflatiei"puteti va rog sami spuneti cu ce salar ar trebui sa fiu incadrat astazi 25 02 2012?pentru ca secretara mia pus la dispozitie o decizie prin care zice ca voi fi reintegrat cu salarul ce l-am avut la concediere ca asa vreau sefii aia mari adica 1050brut.si cei de facut?sa semnez sau nu ?va multumesc daca ati putea sami raspundeti in cursul zilei de azi sau maine ca luni nu stiu ce sa fac?multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 25 Februarie 2012
Corect , reintegrarea se va fac cu data incetarii raportului de munca ... adica, potrivit principiului de drept restitutio in intregum , veti fi reincadrat cu acelasi salariu urmand sa se faca modificarea acestuia in functie de prevederile legale in materie aparute dupa data concedierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie concediere maria-B maria-B rog sa-mi spuneti daca pentru reincadrare pe post a salariatului, angajatorul trebuie sa emita o decizie prin care sa o anleze pe cea de concediere. Ce se ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti de reintegrare ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Am si eu o intrebare: atunci cand un cetatean are o hotarare definitiva si executorie, reintegrarea se face pe acelas contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Hotarire irevocabila litigiu munca carmenba carmenba Am cistigat pe fond impotriva angajatorului in iunie 2010. Angajatorul mi-a platit jumatate din suma cuvenita in octombrie, iar intre timp a depus recurs la ... (vezi toată discuția)