Buna ziua,daca in anul 2010 luna august cind am fost dat afara de la o fima,am avut salar de 1050 brut iar acum am cistigat in instanta,citez" anularea deciziei de concediere din 23 08 2010 repunerea in functia pe care am avuto si acordarea drepturilor salariale de la acea data si pina in prezent actualizate cu rata inflatiei"puteti va rog sami spuneti cu ce salar ar trebui sa fiu incadrat astazi 25 02 2012?pentru ca secretara mia pus la dispozitie o decizie prin care zice ca voi fi reintegrat cu salarul ce l-am avut la concediere ca asa vreau sefii aia mari adica 1050brut.si cei de facut?sa semnez sau nu ?va multumesc daca ati putea sami raspundeti in cursul zilei de azi sau maine ca luni nu stiu ce sa fac?multumesc .
Corect , reintegrarea se va fac cu data incetarii raportului de munca ... adica, potrivit principiului de drept restitutio in intregum , veti fi reincadrat cu acelasi salariu urmand sa se faca modificarea acestuia in functie de prevederile legale in materie aparute dupa data concedierii.