avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de proprietari - reclamare administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de proprietari - reclamare administrator

as vrea sa stiu unde pot face o reclamatie mai sus de asociatia de proprietari deoarece sunt neindreptatit fiindca administratorul in persoana(instalator find)a montat niste robinete pe calorifere a doua locatare care stau la etaje inferioare,robinete cu ajutorul carora aceste persoane trag apa din calorifere si ne lasa pe restul fara caldura. Ce demersuri pot face? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ygrec , utilizator 21:59, 4 Iulie 2012
Faceti plangere la RADET si la Președintele Asociatiei.
am tot facut plangere la presedintele asociatiei fara rost. Eu sunt din rm valcea.
conducerea asociatiei poate fi reclamata la biroul de rel. cu asoc. de prop. din cadrul primariei. Asociatia mai are si comitet si adunare generala. Conducerea care nu serveste interesele comune ale membrilor asociatiei poate fi schimbata prin adunarea generala.
Dar dv. de unde stiti chestiunea cu robinetii pe calorifere si trasul apei din acestea?

Alte discuții în legătură

Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)
Obligat la plata caldurii pe care nu o primesc... elenadenisa elenadenisa Buna ziua! Am o problema fara iesire, din cate mi-am dat seama pana acum. Din toamna anului 2012, locuiest cu chirie, la etajul 9/9 intr-un bloc din ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere apartament nelocuit ContSters276782 ContSters276782 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie.Recent am cumparat prin credit ipotecar un apartament situat intr-un bloc ANL cu 4 ... (vezi toată discuția)