avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Legea 263 pe 2010 cu privire la pensii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Legea 263 pe 2010 cu privire la pensii

Buna Ziua.Am si eu un PFA si am o nelamurire cu privire la legea 263/2010.
Plafonul acela de 8088 lei sub care nu se plateste contributie la pensii se refera la venitul brut (incasari) sau la venitul net (incasari-cletuieli).Cu alte cuvinte daca am incasarile peste 8088 lei anual sunt obligat sa platesc contributie la pensii?
Va multumesc anticipat pt.raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:54, 31 Ianuarie 2012
Se refera la venitul brut. Limita este 8468 lei în 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionat anticipat si pfa toni az toni az Persoana pensionata anticipat poate infiinta PFA fara sa piarda pensia anticipata ? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata vs. pfa clyde2010 clyde2010 O persoana (care in prezent functioneaza ca PFA)doreste si indeplineste partial conditiile sa iasa anticipat la pensie(pentru pensionare la limita de varsta nu ... (vezi toată discuția)
Datorii la fondul de pensii poolmat poolmat AM O I.I. SI AM DATORII LA FONDUL SE PENSII .CE-I DE FACUT ? AM INTELES CA ACUM DE PLATESTE AJUTORUL LA PENSII DACA AI VENITUL NET DE 3 SALARII MEDII PE ... (vezi toată discuția)