avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activare firmã sau PFA? Meditatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activare firmã sau PFA? Meditatii

Buna ziua,

Ma numesc Monica si, impreuna cu sotul meu, am o firma (SRL) care in prezent nu are activitate. De curand am decis sa incercam sa o activam. Sotul meu ar dori sa predea meditatii prin intermediul firmei. As avea cateva intrebari:
- firma, avand sediul in Medias, poate functiona la Bucuresti fara punct de lucru?
- daca da, contabilitatea, impozitele unde se vor plati, la Bucuresti sau la Medias?
- este nevoie modificarea codului CAEN pentru activitati de educatie (noi am trecut tot codul CAEN la constituirea firmei). Ce presupune modificarea codului CAEN?
- ce este mai avantajos, firma sau un PFA?
- se poate lucra fara contractare de angajati?

Probabil ca ar mai fi o mie de intrebari, dar ma opresc aici
Cu multumiri,
Monica
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:53, 5 Ianuarie 2015
PFA ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe casă marit daca ai sediul social al firmei acolo MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Ma numesc Monica, am un SRL cu sediul social in casa parintilor mei, in Medias. Acolo nu exista niciun fel de activitate economica, utilitatile ... (vezi toată discuția)
Tehnician maseur dodorel62 dodorel62 Buna dimineata. Am absolvit cursul de tehnician maseur , avand toate cele 7 module terminate si as dori sa -mi deschid un cabinet la mine acasa,dar sa merg si ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)