avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe casă marit daca ai sediul social al firmei ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe casă marit daca ai sediul social al firmei acolo

Buna ziua,

Ma numesc Monica, am un SRL cu sediul social in casa parintilor mei, in Medias. Acolo nu exista niciun fel de activitate economica, utilitatile sunt platite de parintii mei, eu am activitate economică la Bucuresti. Am inteles, ca in acest caz, conform noilor prevederi din Codul fiscal, impozitul pe cladire nu ar trebui sa se calculeze marit.
Daca este asa, trebuie facuta o declaratie catre autoritatile locale? Cand anume ar trebui depusa aceasta declaratie?

Multumesc tuturor celor care vor răspunde!
Numai bine!
Monica

Alte discuții în legătură

Activare firmã sau pfa? meditatii MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Ma numesc Monica si, impreuna cu sotul meu, am o firma (SRL) care in prezent nu are activitate. De curand am decis sa incercam sa o activam. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri 2016 pentru srl gabyy212 gabyy212 Buna ziua, Cum probabil au facut-o si multi altii inaintea mea, ma prezint si eu pe forum, in cautarea unor raspunsuri satisfacatoare. De cateva luni tot ... (vezi toată discuția)
Problema taxe si impozite locale pt locuinta mixta Piticu_Slv Piticu_Slv Buna ziua!Va rog frumos dati-mi si mie o idee despre ce as putea sa fac.Detin o firma,un I.I. pe numele meu din 2011.L-am deschis insa nu am lucrat deloc pe el ... (vezi toată discuția)