avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am nevoie de adeverinta care sa ateste ca nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am nevoie de adeverinta care sa ateste ca nu beneficiez de somaj si ajutor social

am nevoie de o adeverinta ca nu beneficiez de ajutor social si somaj , am fost in tara si am solicitat la primarie o adeverinta ca nu beneficiez de ajutor socail fiindu.mi necesara in spania si nu vor sa imi dea .si nici la somaj
mi sa raspuns ca sa fac o declaratie pe propria raspundere la notar ,am facut si nu imi este valida . vor o adeverinta de la primarie , stiu ca nu sunt prima si nici ultima care cere aceasta hartie .interpreta care se ocupa de aceste acte ca sa mi le traduca spune ca trebuie sa imi dea ca toti aduc din tara , poate depinde de primarii ,raspunsul de la primaria bals jud olt este ca nu dau adeverinta pt strainatate. solicit aceast document pt a beneficia in spania de un ajutor social .
multumesc .salutari
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:13, 31 Ianuarie 2012
Formularul E 001 cred ca este documentul pe care trebuie sa il completeze primaria. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala in spania rodibarbu rodibarbu Buna ziua! As vrea sa stiu, va rog, ce demersuri trebuie sa faca tatal meu in varsta de 62 ani pentru pensionare pe caz de boala. El are o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)