avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depunerea D112 insuficienta , trebuie si D100 - D102 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depunerea D112 insuficienta , trebuie si D100 - D102 depuse ?

Suntem Asociatie de proprietari , angajatii sunt cu conventie civila si am depus la ANAF , lunar , D112 pt.impozit, pensie si somaj .
Se pare ca nu este in regula , pt,ca ANAF ne-a comunicat ca trebuie depuse pe langa D112 si 100 - 102 , pe intregul an 2011.
Va rog sa ma lamuriti cum este corect sa procedez .
Multe multumiri

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)
Tot 112 migaste migaste eu am la asociatie angajate 2 persoane (adm.si fem.serv.) cu contract individual de munca, o persoana (presedinte) cu contract de mandat si o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat AlexaRotaru AlexaRotaru Va rog sa ma lamuriti si sa-mi explicati La o asociatie de proprietari presedintele doreste sa semneze in contract de mandat si sa primeasca 100 lei pe ... (vezi toată discuția)