avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs facut de catre parchet urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs facut de catre parchet urgent

buna ziua ,in procesul pe fond la tribunal am fost condamnat la 5 ani pt art 215 si evaziune darile la stat cealalta pers care este cu mine tot invinuit a fost achitat si el a fost la instigare art 215 dar parchetul a facut recus o sa fim chemati la parchet ?se mai pot depune acte sau martori la parchet?si cit tin ei dosarul?tinind cont ca eu am facut apel multumesc
Cel mai recent răspuns: Bisioc , utilizator 00:34, 8 Noiembrie 2019
Buna am si eu o rugăminte eu mi-am favut apel in data de 4.10.2019 si parchetul mia făcut în data de 11.10.2019 cat pote dura???

Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Bisioc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)
Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)
Se dau achitari la inalta curte ? gemi gemi buna ziua este adevarat ca la inalta curte nu se dau achitari?sunt la art 215 (vezi toată discuția)