avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contributii pt sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contributii pt sanatate

daca nu realizez absolut nici un fel de venit si vand o locuinta, voi fi obligat din suma obtinuta pe imobil, sa platesc contributie la casa de asig de sanatate?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:55, 31 Ianuarie 2012
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass Gabriel V Gabriel V Buna ziua, Rog explicatie logica pt. urmatoarea situatie: In 2011 an obtinut un venit in cuantum de 7500 lei dintr-o conventie civilă, pentru care trebuie ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate plãtesc asigurãrile de sãnãtate de 2 ori? cornelia.timpau cornelia.timpau Buna ziua, Am infiintat un PF in anul 2004 pentru taximetrie, ieri am primit o adresa de la finante prim care mi se comunica faptul ca trebuie platite ... (vezi toată discuția)
Cas 6.5% din vanzare imobil? adrianadamian2009 adrianadamian2009 Mama mea apare in evidentele casei de sanatate ca decedata!?! Mama e pensionara in varsta de 80 ani si i se opresc din pensie bani pentru CAS. Medicul de ... (vezi toată discuția)