avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata cu ora in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata cu ora in invatamant

Buna seara , ma numesc Ardelean Marica si am doua intrebari la care as dori sa imi raspundeti.Prima intrebare : sunt invatatoare suplinitoare calificata la o scoala din jud.Arad. Postul de suplinitoare l-am luat in urma notei obtinuta la examenul de titularizare.Acum cu noua lege a educatiei mi s-a spus ca voi fi platita de acum in colo la plata cu ora, fara sporuri ,fara dirigentie si fara salar pe vara.Tin sa mentionez ca am luat postul prin concurs si am primit decizie de la inspectorat casunt angajata de la 1.09.2011- 31.08.2012.Doamna director spune ca face acest lucru conform legii 254, art.19.Dar eu zic ca nu intru la aceasta lege si la acest art. Mai ales ca invatatorii nu sunt platiti la catedra intreaga sau plata cu ora.
Voi ce ziceti?
Adoua intrebare: Eu am iplinit 6 ani de vechime in 12 decembrie si scoala ma trece la urmatoarea grupa acum in febfuarie. De ce?
Va multumesc! ASTEPT RASPUNSCA INTOTDEAUNA!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:49, 4 Februarie 2012
1. cu def. sunteti la 254 (13), fara def. sunteti la 254 (14), daca nu functionati pe o catedra prevazuta de alin. 19. Nu mi-e clar pe ce fel de post functionati.
2. trecerea la o alta transa de salarizare se face de la data de 01 a lunii urmatoare celei in care s-a implinit perioada prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transa vechime simo_b03 simo_b03 Buna ziua! am un profesor, lucreaza din '94 ca suplinitor, in 2002 a luat licenta a trecut la prof. calificat. acum are gradul 1, in ce transa de vechime ar ... (vezi toată discuția)
Cumul(plata cu ora) Angela Radu Angela Radu Buna ziua, sunt profesor de invatamant prescolar, gradul II, si doresc sa stiu daca pot obtine cumul(plata cu ora), avand in vedere ca postul respectiv, a fost ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)