avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Va salut
Am 18 ani sunt in clasa a 12-a acum o saptamana am castigat procesul cu tatal meu am cerut 20% pana la terminarea studilor dar nu mai tarziu de 26 de ani .
Va intreb peste un an va trebui sa il dau dinou in judecata si sa dovedesc ca am intrat la facultate si ca vreau pensie pana cand termin facultatea? deci un nou proces?sau acest proces castigat saptamana trecuta este suficient si probabil va trebui sa dovedesc la serviciu lu taicamiu cu adeverinta de la facultate ca sunt student?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:41, 31 Ianuarie 2012
daca scrie in hotarare ca pana la terminarea studiilor, 26 de ani, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil elena13 elena13 Buna ziua.Sunt divortata si copilul meu implineste luna asta 18 ani.Deja pensia de intretinere a venit redusa in aceasta luna.Baiatul este in clasa a xii.Ce ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)