avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deranjarea Linistii Publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deranjarea Linistii Publice

Am si eu o problema cu Jandarmeria ...
Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar blocurile sunt unite ).

E a 7-a oara cand vine Jandarmeria ... m-am saturat eu de ei ...

Vrea sa stranga semnaturi impotriva mea ... nu stiu de ce ... nu i-am facut nimic , nu ne cunoastem ... nu ne-am certat .

Ce are cu mine ? Ce pot sa-i fac ? M-am saturat de el ...

Nu pot asculta si eu o piesa calumea ... sa aud ce spune cutare cand canta ... :(

Help !

L.E. : Ascult muzica de la 08:00 A.M. pana la 11:30 A.M.

Seara asculta la casti , deci nu-l deranjeaza ...

Uneori cheama jandarmii aiurea . Fara sa fac nimic ... pur si simplu e fenomenal ...
Cel mai recent răspuns: RedLabel , utilizator 14:40, 13 Aprilie 2011
am si eu o problema:(....am pe scara o vecina are cam 57 de ani.......obisnuiesc sa aduc prieteni la mine dar sincer nu facem galagie .....cateodata mai scap ceva jos si gata e la mine la usa.De fiecare data cand vine cineva la mine ii asteapta jos pe scara si da in ei..iar pe mine ma jicneste.Chiar astazi s-a dus la olitie si a dat declaratie si maine dimineata la ora 8 trebuie sa fiu la politie.Aaaa si inainte intra peste lume in casa si facea panarama la orice zgomot:(.din cauza ei s-au mutat 3 familii d aici.ce pot face in acest caz?:-
Fii atent... ce-am facut eu. Am strans semnaturi de la vecini ca nu-i deranjez ... si nu a mai ajuns jandarmeria la usa. Te duci la toti vecinii si strangi semnaturi ... ca nu-i deranjezi. O duci la politie si te-ai rezolvat ... si p-aia da-o dracu ... o sa moara baba o data si o data ... :)
Buna ziua! Numele meu este Andreea Ciarec. Am o problema: zi de zi si noapte de noapte, de vreo 10-15 ori pe zi cel putin, o doamna in varsta, bolnava, care locuieste cu fiul ei, un etaj mai jos de noi, urca la noi pe palier, urla cat o tin puterile, bate in usile oamenilor, trage de clantele acestora, si credeti-ma, are o forta de neimaginat... si face toate astea cam jumatate de ora-o ora, timp in care ies vecinii, rand pe rand, nemaisuportand s-o tolereze, incercand s-o trimita la ea acasa. Nici o sansa, bineinteles. Lucrurile se tot repeta. Nu stim ce sa facem. Fiul ei lucreaza, vine seara acasa, dar nu in fiecare seara. Nu se ocupa de dansa, nu are grija de ea. Am sunat la 112, am chemat politia, dar nefiind fiul dansei acasa, n-au avut ce sa faca. Nu stiu incotro sa ne indreptam si ce sa facem. Lucrurile acestea se intampla de ani buni. Noi ne-am mutat aici de 1 an, dar nu mai suportam. Vecinii au tot chemat politia, fara reusite bineinteles. Pe domnul ofiter de proximitate, nu-l gasesc, el avand programul pana la orele 16:00, eu ajung acasa la ora 19:00 cand o prind pe doamna bolnava in plina activitate. Acest ritual al dansei de a innebunii vecinii, se intampla si la ora 3-4-5 dimineata. Credeti-ma, e de nesuportat. Am reusit si am vorbit si cu fiul acesteia. Care se plange ca n-o poate inchide in casa, deoarece a facut-o asta-vara si doamna a vrut sa se arunce de la balcon. Politia i-a spus ca daca mai face asta, el va suporta consecintele. Mi-a spus ca a apelat si la asistenta sociala fara reusite. I-am spus ca nu-l cred. Ceva se poate face... dar ce? Dansul se plange ca nu are bani, ca ii trebuie vreo 20 de milioane ca s-o interneze intr-un azil. Bani de care nu dispune.
Ideea majora este ca doamna este in grija dansului,a fiului dansei, acesta facandu-se vizibil ca n-o poate avea in grija. Noi ca si vecini, nu putem sa continuam s-o suportam. Ce putem face in acest sens? Eu lucrez in presa, si ma simt depasita de aceste evenimente. Va rog, spuneti-mi cum sa abordez problema si ce-as putea rezolva ca doamna sa nu mai deranjeze linistea publica?
Va rog sa ma credeti ca e urgent!!!!!
O zi buna!

Andreea C,
ziarist
Buna ziua,banuiesc o reclamatie de la Politie pentru deranjarea linistii publice. Sa va descriu imprejurarile: locuiesc la bloc (parter), langa mine niste tigani in chirie care parca au pus gand rau la apartamentul ala, deasupra vreo 3 copilasi in chirie care tropaie mereu de ma tot uit la glet, tot langa dar in scara vecina altu care face vocalize cu un bebe prin statie plus chitara lui si mai si arunca cu pietre in geam si ameninta cu reclamatii la politie, chefuri dau max unul pe an, muzica tare ascult max o melodie/seara dupa munca pana in ora 21.00.

Niste sfaturi in cazul primirii unei reclamatii de la Politie?
Unde pot gasi si eu legea actualizata pentru deranjarea linistii publice ?
Cat mai este amenda in ziua de azi si care mai sunt intervalurile orare?

PS: Nu am mai avut de-a face cu reclamatii.

Cu stima,
Cristian P.

Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
RedLabel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)