Am o firma cu datori foarte mari la o societete de telecomuncati,suma e foarte mare si poate sa-mi ceara insolventa.pe firma am niste calculatoare si doua printere pe care nu am reusit sa vind,pe numele meu am o masina.dupa ce ma executa si imi ia tot ce am pe firma si pe numele meu ce face firma acela.intretim eu sunt angajat la o firma mica sunt curier poate sa-mi ia si din salar sa acopera factura si daca da pe ce perioada?
La firma asta suntem 3 asociati, 2 administratori si un asociat,eu sunt administrator si eu am semnat contractul acela. Al doile asociat e sotia mea ea are o florarie unde e singur asociat.Daca executa poate sa execute si firma ei?
Bunurile personale pot fi executate doar daca ati avalizat in nume propriu vreun Bilet la ordin sau CEC, ori daca vi se atrage raspunderea patrimoniala in cadrul procedurii insolventei societatii.
Bilet la ordin
Claudiu.Grasu
Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)