avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- societate
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- societate

Am o firma cu datori foarte mari la o societete de telecomuncati,suma e foarte mare si poate sa-mi ceara insolventa.pe firma am niste calculatoare si doua printere pe care nu am reusit sa vind,pe numele meu am o masina.dupa ce ma executa si imi ia tot ce am pe firma si pe numele meu ce face firma acela.intretim eu sunt angajat la o firma mica sunt curier poate sa-mi ia si din salar sa acopera factura si daca da pe ce perioada?
La firma asta suntem 3 asociati, 2 administratori si un asociat,eu sunt administrator si eu am semnat contractul acela. Al doile asociat e sotia mea ea are o florarie unde e singur asociat.Daca executa poate sa execute si firma ei?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:07, 1 Februarie 2012
Executarea silita se intinde pana la acoperirea prejudiciului,eventual actualizat
Datele mentionate sunt insuficiente pentru a emite raspuns corect
Bunurile personale pot fi executate doar daca ati avalizat in nume propriu vreun Bilet la ordin sau CEC, ori daca vi se atrage raspunderea patrimoniala in cadrul procedurii insolventei societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru infractiune economica silvia_1 silvia_1 Buna ziua, Vreau sa fac o plagere la politie (infractiuni economice ) impotriva unei societati ce ne-a dat bilete la ordin fara acoperire la data ... (vezi toată discuția)