avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere banci schimbare adresa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere banci schimbare adresa

Se poate cumva sa fac vreo cerere sa cer bancilor sa nu mai trimita scrisori pe adresa din buletin. Chiar daca le-am dat si alta adresa, ei tot acolo trimit. Ceva cu confirmare de primire sau nu stiu sa nu mai trimita acolo. Nu mai locuiesc la adresa respectiva de mult timp, stau doar parintii batrani care se sperie si daca e o scrisoare informativa doar.
Am si ceva probleme financiare si probabil o sa intarzii cateva saptamani cu plata si mi-e sa nu le cauzez probleme de sanatate.
As putea reclama si la OPC?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 11:10, 1 Februarie 2012
Cum sa reclamati la OPC?:O Dvs. sunteti in neregula, deoarece nu v-ati schimbat adresa de domiciliu in cartea de identitate. Numai dupa aceea puteti anunta banca de modificarea respectiva.
Clientul are dreptul sa ceara primirea informatiilor la adresa de resedinta la cerere. este un drept existent. Faptul ca tanti din agentie refuza acest drept si in centrala ne este comunicat altceva este o mica diferenta. reformulez. daca nu se poate in agentie unde suntem trimisi unde sa mergem, sa trimitem cererea direct pe centrala. astept alte pareri cu toata stima. multumesc
Art. 4. - (1) Informaţiile privind adresa de reşedinţă a titularului se înscriu într-o etichetă autocolantă care se aplică pe versoul cărţii de identitate şi care cuprinde următoarele elemente:

a) adresa de reşedinţă;
b) perioada de valabilitate a reşedinţei;
c) data stabilirii reşedinţei;
d) codul numeric personal al titularului;
e) semnătura şefului serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor sau, după caz, a directorului general al Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor;
f) locul destinat aplicării ştampilei structurii emitente, pe care este înscrisă denumirea acesteia.
(2) Forma şi conţinutul etichetei autocolante în care se înscriu informaţiile privind adresa de reşedinţă sunt cele prevăzute în modelul prezentat în anexa nr. 3.

Aveti inscrisa adresa de resedinta pe cartea de identitate?
Foarte multe institutii financiare au pe cererea de credit o rubrica cu adresa de resedinta, in cazul in care e Diferita de resedinta din buletin, tocmai pentru a sti unde trimite corespondenta. Ati facut o cerere scrisa pt care aveti numar de inregistrare sa trimita corespondenta la resedinta mentionata de dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada resedinta Adri.Ana Adri.Ana Buna ziua, Am in proprietate 2 apartamente. Eu, sotul si copii avem trecut in C.I. domiciliul la prima locuinta, dar locuim (si vom locui inca cativa ani) in ... (vezi toată discuția)
Dovada domiciliului ujiman ujiman Puteti sa-mi spuneti, va rog, ca sa fac dovada domiciliului, pot sa aduc o dovada de la Politie ca am domiciliul flotant la o anumita adresa, sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat lucyro1 lucyro1 Buna ziua! Vreau sa stiu, va rog, daca in cazul luarii in spatiu de cineva acea persoana trebuie sa aiba pe buletin aceeasi adresa ca si pe actul de ... (vezi toată discuția)