avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

FIRMA NEA ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE COMERTUL CU PIESE AUTO IMPORT,URMEAZA SA DESCHID UN MAGAZIN EN DETAILE .AM NEVOIE DE O CASA DE MARCAT ,CARE SA FIE LEGATA LA CALCULATOR ,PRINTR-UN PROGRAM DE GESTIUNE .IM MOMENTUL VANZARII PE BONUL FISCAL TREBUIE SA APARA DENUMIREA ARTICOLULUI SI CODUL,CARE IN MULTE CAZUTI ARE CAM 10 CARACTERE.POATE SA MA AJUTE CINEVA IN ALEGEREEA UNEI CASE DE MARCAT,PENTRU ACEASTA OPERATIUNE?ADICA PE BON SA APARA ARTICO ,COD CHIAR DACA DEPASESTE 10 CARACTERE?

MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:47, 31 Ianuarie 2012
Interventie moderator:

Va rog sa nu mai folositi caractere de tipar in forum, incalcati Regulamentul de postare.
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Nu va putem ajuta cu o sugestie privind alegerea unei case de marcat, Regulamentul forumului interzice postarea de denumiri prin care se face reclama.
2.8. Nu este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat. In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului va rugam sa contactati administratorul. Singurele anunturi permise pe forum sunt cele de vanzare/cumparare a partilor sociale ale unor societati sau de carti juridice, dar numai daca oferta vine de la utilizatorul care posteaza. Titlul topicului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si obiectul in cauza.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Voi inchide acest topic. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsuri in gestiune inregistrare in contabilitate serbanramona82 serbanramona82 La un magazin cu amanuntul cum e corect de inregistrat lipsa in gestiune pentru neplatitor de tva. Este buna si varianta asta? 461 = % ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin in domeniul instalatiilor denisa2011 denisa2011 Saptamana viitoare vrem sa deschidem un magazin de instalatii. Sincer imi este tare frica ca nu ma voi descurca. Azi am primit o parte din marfa. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare en gross sau en detail Otilia B. Otilia B. Poate o S.C. sa vanda en gross sau endetail la persoane fizice? Si daca nu va rog sa-mi spuneti legea sau ordonanta care reglementeaza acest fapt. Va ... (vezi toată discuția)