avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea nr. 95/2006 - coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea nr. 95/2006 - coasigurat

am o fetiţă în vărstă de 23 ani, nu are loc de muncă, nu este elevă, studentă, ucenică iar eu sunt angajat al MAI şi asigurat la Casa OPSNAJ, dacă pot să o trec coasigurată sua nu. Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: gavrilutnicolaie , utilizator 15:50, 15 Februarie 2012
Nu puteti.Calitatea de coasigurat al unei persoane asigurate poate avea sotul/sotia,copil/parinte,dar nu si parinte copil.Fata va trebui sa incheie un contract de asigurare la sanatate cu casa de sanatate.
vă mulţumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la sanatate pentru un ii lennu lennu buna ziua suntem o fam. compusa din 4 membri. Noi parintii, desfasuram o activitate agricola si producem / vindem in baza unui certificat de producator, va ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru un minor cocancl cocancl Buna ziua, Sunt casatorit si sotia are o fetita de 6 ani dintr-o casatorie anterioara suntem impreuna de 5 ani si jumatate, am trecut fetita pe numele meu pe ... (vezi toată discuția)
Copilul poate fi coasigurat al mamei sale? gabitza1980 gabitza1980 o doamna este divortata de sotul ei.are fetita de 12 ani in intretinere.poate fi minora trecuta ca si coasigurat al mamei sale? ce trebuie facut? am vazut in ... (vezi toată discuția)