avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie cu repetitie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie cu repetitie

cum se procedeaza in cazul recasatoriei cu aceeasi persoana . Divortul a fost pronuntat anul trecut
exact si in tocmai cum ati procedat la inceput, de prima data...:thumbup:
Nu exista reglementari cu referire la recasatorire.Asta din punct de vedere civil.Procedati la fel ca si la prima casatorie , chiar daca este aceeasi persoana, de care ati divortat.
Se ridica ceva probleme cu privire la cununia religioasa, dar nu cred ca a acest lucru va intereseaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul nascut inafara casatoriei poate avea numele tatalui? Pop Cristina Pop Cristina am cautat de vreo ora pe internet, raspunsul a doua intrebari si nu am gasit. m-am logat pe avocatnet..poate imi raspunde cineva. nu stiu daca am nimerit ... (vezi toată discuția)
A doua casatorie oti_s oti_s O persoana casatorita cu un cetatean strain si divortata, in Spania, vrea sa se recasatoreasca in Romania. Actele de care are nevoie pentru a doua casatorie se ... (vezi toată discuția)
Casatoria mihai2999 mihai2999 Am si eu o neclaritate, referitor la casatorie pot sa ma recasatoresc de cate ori vreau cu aceeasi persoana? Sau exista stipulat in lege ca nu ma pot ... (vezi toată discuția)