Am si eu o neclaritate, referitor la casatorie pot sa ma recasatoresc de cate ori vreau cu aceeasi persoana? Sau exista stipulat in lege ca nu ma pot recasatori decat de un nr de ori...?
Multumesc astept raspunsuri.
Buna ziua.
Dupa divort va puteti casatori, recasatori cu persoana de care ati divortat. Nu exista in lege o interdictie referitoare la cele aratate de catre dumneavoastra.
Ms, nu eu sunt persoana in speta...vorbeam cu o colega si imi zicea ca nu te poti recasatori cu aceeasi persoana decat de maxim 4 ori iar dupa nu mai poti legal.....si eu stiam ca nu exista un nr de recasatoriri ;)) desi am studiat dreptul.....dar am zis ca poate s-o fii schimbat din 2008 codul Familiei....
Divort fara minori
irk
in cazul in care sotul doreste desfacerea casatoriei dupa o perioada de 40 ani ,dar pe parcursul casniciei, din cauza batailor si a violentei asupra sotiei ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere sotie
argy
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate.Am fost casatorita 17 ani,din care 7 ani am muncit iar 10 am stat acasa sa cresc copilul,adica am ... (vezi toată discuția)