Am primit o instintare de plata ,precum am de plata o factura la un abonament de telefon .Suma este de 618 si o datorez din data de 06.07.2010.Intrebarea este dupa cat timp se subscrie o datorie si daca nu o platesc ce pot sa imi faca,Mentionez ca in scrisoare mi se comunica ca urmeaza sa fie cesionata catre agentia de recuperare.Va multumesc.
incearca o plata esalonata printr-un acord incheiat cu ei....daca ai bunuri pe numele tau de valoare si vor trece la executare silita dupa un proces scurt cu privire la existenta datoriei o sa ai de platit si cheltuielile de judecata.
Daca ati primit instiintare este evident ca operatorul de telefonie are interesul pentru recuperare debit acumulat ,motiv pentru care a si facut precizarea referitor la cesionare drepturi in favoarea unitatii de recuperare
Aceasta cu scopul de recuperare debit restanta,in baza contractului incheiat de dvs cu operatorul de telefonie si in baza dovezi de neplata in termen,va demara procedura de executare silita a dvs asupra bunurilor mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare
Termenul general de prescriptie a datoriilor este de 3 ani ,in temeiul art 3 decret nr 167/1958