avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate suspendata

O societate presteaza servicii de constructii, factureaza lucrarile apoi suspenda activitatea neasteptand receptia finala. Beneficiarul contesta lucrarile si se constata ca trebuie stornata o anumita valoare. Cum se poate proceda in acest caz , daca societatea e suspendata mai poate emite factura de stornare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:12, 1 Februarie 2012
Pe timpul perioadei de suspendare inceteaza desfasurarea de activitati economice, respectiv societatea nu mai poate obtine venituri si nu mai poate efectua plati, in schimb poate face incasari pentru servicii prestate inainte de data suspendarii.
Din punctul meu de vedere, in problema dvs., trebuie reluata activitatea.
Nu puteti emite factura de stornare a situatiilor de lucrari neefectuate in aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare factura an 2010 oana_ic oana_ic Buna ziua, Am o problema urgenta de rezolvat si in acest sens va solicit ajutorul. Lucrez la o firma prestatoare din domeniul constructiilor si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Incasare garantie buna executie de catre o firma suspendata dorinut dorinut buna ziua. va rog sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea situatie: o firma suspendata (platitoare de TVA) are de incasat o garantie de buna executie pentru ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)