avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces de reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces de reincredintare minor

ma intereseaza cat ma costa un proces de reincredinatre minor si ce conditii trebuie sa indeplinesc sa fie o reusita?multumesc
Cel mai recent răspuns: annamaria24 , utilizator 12:59, 1 Februarie 2012
nici un avocat nu iti va scrie in mod public cat te costa fiindca e interzis de legea care reglementeaza aceasta profesie . Daca ai sa trimiti email-uri private probabil vei obtine tot in privat raspunsul.
m-am gandit ca poate sa imi raspunda la aceasta intrebare cineva care a mai trecut prin asa ceva ,nu neaparat un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa email in site - de ce publica? Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Sunt de ceva timp pe acest site si pana acum nu am avut probleme frecvente legate de vizibilitatea adresei personale de email afisata in site. Insa de ceva ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Expert contabil si avocat ECONOMU ECONOMU Doresc sa primesc un sfat , o parere , la urmatoarea problema : Se poate exercita profesia de avocat in acelas timp cu cea de expert contabil si contabil , ... (vezi toată discuția)