avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exceptia tardivitatii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exceptia tardivitatii

Poate fi invocata exceptia tardivitatii privitoare la introducerea unei actiuni la 5 luni de la primirea unui raspuns negativ de la Casa Judeteana de Pensiia la o cerere de luare in considerare a acordului global, in intampinarea CJP ? Nu se contesta decizia de pensionare !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:10, 1 Februarie 2012
Probabil ati primit un raspuns administrativ, nu o decizie de respingere. Casa de pensii nu are temei legal sa invoce exceptia tardivitatii, insa, dupa cum vedeti, a invocat-o. Nu cunosc nicio dispozitie legala potrivit careia instanta ar putea sa admita exceptia si sa respinga actiunea ca tardiv formulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Intampinare facuta de casa de pensii la chemare in judecata pentru recalculare pensie silie silie Buna ziua.Am depus la casa de pensii sector 6 o cerere de recalculare a pensiei prin luarea in calcul a unor venituri dintr-o adeverinta obtinuta dupa iesirea ... (vezi toată discuția)
Respingerea excepþiei tardivitãþii Andreas21 Andreas21 Buna seara, Am citit pe portalul Curtii de apel urmatoarea solutie pe scurt: \'\' Admite recursul. Modifică în parte sentinţa, în sensul că respinge ... (vezi toată discuția)