avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cui revine dreptul sa plateasca impozitul in la c.v.c. ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cui revine dreptul sa plateasca impozitul in la c.v.c. cu clauza de uzufruct viager

am cumparat un teren cu clauza de uzufruct viager va rog sa-mi spune-ti cine trebuie LEGAL sa plateasca impozitul pe teren atata timp cat nu s-a specificat in contract de vanzare (eu in calitate de nud propietar si care voi intra in posesie la decesul persoanei sau fostul proprietar in calitate de uzufructuar si care foloseste terenul in momentul de fata) va rog sa-mi raspunde-ti deoarece la primaria platesc si eu si fostul proprietar care foloseste terenul. VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: vatamanu vasile , utilizator 19:10, 1 Februarie 2012
Nudul proprietar atat. nu stiu cum ar putea uzufructuarul sa plateasca daca nu e titularul dreptului de proprietate si nici nu s-a stabilit prin contract acest lucru. Plus ca pentru acelasi teren nu cred ca este posibil sa se plateasca de 2 ori impozit. Ar trebui facuta cerere de restituire.
Dl. av_plac va multumesc pt. raspuns, cu totul ca mie mi se pare normal sa plateasca impozitul cel care se foloseste de teren.
Impozit se plateste pe proprietate, nu pe folosinta.. deci il veti plati dvs
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzulfruct viager nenea toto nenea toto Nepotul nu vrea sa-i las mostenire o parte din imobilul in care locuieste, pe care eu l-am dobandit cu fratele meu, prin mostenire de la mama noastra ,el vrea ... (vezi toată discuția)
Drepturile nudului proprietar uzufruct viager bolnic bolnic Ce drepturi are nudul proprietar in cazul dobindirii unui apartament care are clauza de uzufruct viager in favoarea sotului fostei proprietare a ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a dreptului de uzufruct paula22 paula22 Daca s-a incheiat un contract de proprietate cu uzufruct,noii proprietari pot ataca in instanta clauza in care fostii proprietari raman cu drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)