O firma care s-a infiintat ca micro si in 2007 a devenit platitoare de imp pe profit primeste extrasul de cont de la finante si figureaza cu imp pe venit micro de recuperat in suma de x lei.In evidentele contabile, figureaza insa cu o dif de y lei. In 2011 a avut si control de la finante, au verificat inclusiv imp micro dar nu au constat nici macar aceasta dif de recuperat cu care figura firma in evidentele lor. Cum poate fi indreptata eroarea la 31.12.11?
Folositi contul 1174 daca aveti o justificare in acest sens. In cazul dvs. particular puteti sa-l utilizati fara probleme. Inregistrarea este 4418-1174.
Multumesc, asa m-am gandit si eu, dar mi-era teama sa nu gresesc pt ca perioada in cauza a fost supusa controlului de fond, iar in raport nu au stabilit nici un fel de diferenta. Singurul document justificativ este extrasul de cont la 31.12.11 emis de anaf.
Este bun si acela. In definitiv nu faceti decat sa corectati o eroare care nu va este imputabila si acest cont nu are influenta asupra bilantului. sau a rezultatelor financiare.