avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare pretentii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare pretentii

ASOCIATIE DE PROPRIETARI
DOSAR DE RECUPERARE DEBITE
Buna ziua,sunt mandatarul unei asociatii de proprietari si am un proces cu un datornic,am inceput in septembrie 2011 si sunt la al III-lea termen inca.De atunci pana acum (ian 2012)locatarul a mai acumulat datorii asa ca vreu sa schimb cererea de judecata initiala , intrebarea este:
Se poate schimba?daca da care este articolul,legea pentru aceste schimbari de pretentii?
Eu ma pregateam sa duc o cerere de modificate dar cineva mi-a spus ca gresesc.LAMURITI-MA VA ROG
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
ursuletul75, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcela Jechian , Consilier juridic 16:33, 1 Februarie 2012
Depuneti o precizare a actiunii prin care va majorati pretentiile cu datoriile acumulate.
temei juridic - art. 132 alin. 2 pct 2 Cod procedura civila.
Actiunea o puteti modifica cel tarziu la primul termen de judecata!
Pentru datoria ulterioara, veti initia o alta actiune!
Puteti preciza cererea ( in speta obiect de judecata, catimea obiectului cererii ) in conditiile art. 132 Cod Proc Civ, la primul termen de judecata sau la termenul pe care il poate acorda instanta in acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire/micsorare catime ContSters230219 ContSters230219 nu inteleg de ce daca renunt sau imi restrang pretentiile trebuie sa timbrez la valoarea initila?? :vishenka: (vezi toată discuția)
Micsorarea catimii obiectului cererii de chemare in judecata ContSters54572 ContSters54572 Catimea obiectului cererii de chemare in judecata se poate micsora numai pana la prima zi de infatisare sau oricand, in tot cursul procesului? Art. 132 alin. ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerere program vizitare minor, in timpul procesului singurbn singurbn Buna ziua! Sunt la al treilea termen in procesul de program vizitare minor, si doresc sa schimb cererea initiala, in sensul de a cere un program de vizita mai ... (vezi toată discuția)