Ce se intampla cu contractul meu de munca daca am fost concediat disciplinar?Vor stii noii angajatori unde am lucrat si de ce am fost concediat disciplinar, daca eu nu le voi zice asta?
In principiu daca iti cere recomandare de la ultimul loc de munca precum si adeverinta care tine loc cartii de munca atunci nu scapi pt. ca acolo srie articolul din codul muncii ,,concediere conf.art.61 lit.a sau art.63 (1) cu care s-a incetat contractul ind.de munca.
Daca nu-ti cere nimic ai scapat, dar nu mai repeta greselile daca au fost ca nu e de bine.Bafta!
Buna dimineata!
In cazul in care nu ati semnat de comunicare decizia de concediere, acesta este documentul care trebuie sa vi se comunice postal.
Termenul de comunicare este de 5 zile de la data emiterii. Termenul de contestare a deciziei este de 30 de zile de la comunicare.
In mod normal la orice incetare a contractului se intocmeste o decizie care trebuie sa fie adusa la cunostinta salariatului, decizie in care se specifica articolul din codul muncii cu care s-a dispus incetarea. In baza aceleiasi decizii se opereaza si in revisal care este registrul de evidenta al salariatilor si se transmite obligatoriu la ITM de pe raza jud.de unde sunteti inregistrat, deci si de la ITM puteti obtine informatii cu privire la starea dvs.
Nu mi-a venit prin posta nimic si nu am semnat nicio decizie.Ceea ce ma interesa pe mine este daca noul angajator va stii unde am lucrat daca eu nu-i voi zice asta.Scrie undeva firma la care am lucrat?
Concediere
soleil_mt
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste concedierea.
Pe data de 15.11.2010 am primit o comunicare din partea Managerului General al societatii ... (vezi toată discuția)