avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua,
daca am pierdut un proces ca netimbrat mai exista vreo posibilitate sa redeschid altul sau ce s-ar putea face?
Cel mai recent răspuns: sorin85 , utilizator 18:00, 1 Februarie 2012
puteti depune alta actiune, deoarece actiunea va fost anulata ca netimbrata, nu s-a intrat pe fondul cauzei!
actiunea era la tribunal,la judecatorie am pierdut::((
se mai poate face ceva in cazul acesta?
nu ati spus ca ati pierdut la tribunal ,dupa ce ati facut recurs la hot judecatoriei la care ati pierdut din cauza netimbrarii actiuni,daca nu ati timbrat nici recursul la tribunal si nu ati motivat dece nu ati timbrat , respectiv lipsa materiala - bani , mai incercati un apel dar.... slabe sperante .consultati si un avocat.
nu ati inteles,la judecatorie mi s-a respins cererea,am facut recurs si la tribunal am uitat de proces si nu am platit taxa de timbru si mi s-a respins cererea ca netimbrata,de aceea vroiam sa stiu aca mai exista vreo posibilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)