avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caracterizare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caracterizare

model de caracterizare facuta de primar catre o persoana
Cel mai recent răspuns: tonygaspar82 , utilizator 20:45, 2 Februarie 2012
stie secretara cum sa o faca.
trebuie doar sa detalieze persoana celui caracterizat
AM FOST SI A ZIS K NU STIE, SA O FAC EU SI EL DOAR SA O COPIE,ESTE VORBA DESPRE UN BAIAT CARE ARE NEVOIE DE ACEASTA FIINDUI NECESARA LA TRIBUNAL.II TREBUIE O CARACTERIZARE DE BINE SI NU STIU!VA MULTUMESC!
VA ROG DIN SUFLET AM SI EU O INTREBARE PENTRU DUMNEAVOASTRA:AM UN PRIETEN CARE ARE NEVOIE DE O CARACTERIZARE DIN PARTEA PRIMARULUI SI DANSUL NU STIE CUM SA O FORMULEZE,MA PUS PE MINE SA O FAC IN LOCUL DANSULUI SI APOI EL DOAR SA O TRANSCRIE SI NU AM IDEE CUM SA FAC,VA ROG FRUMOS M.ATI PUTEA AJUTA,VA MULTUMESC ANTICIPAT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - inregistrare tardiva a nasterii, copil nascut in spania ofeliaaaa ofeliaaaa As avea o intrebare la dumneavoastra. Poate va rog sa-mi spuna cineva cat poate dura un proces de inregistrare tardiva a unui certificat de nastere,in cat ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara acte sorinebi sorinebi Salut, acum 4 ani un prieten a instrainat o masina stricata, aflata pe numele meu,catre un baiat destept care a disparut. Prietenul meu a pierdut si contractul ... (vezi toată discuția)