Salut, acum 4 ani un prieten a instrainat o masina stricata, aflata pe numele meu,catre un baiat destept care a disparut. Prietenul meu a pierdut si contractul de mana facut cu respectivul si a avut grija sa i dea si talonul si cartea masinii. Acum sunt in situatia in care nu mai am masina,nici acte sau o cipie a acestora. Pana acum nu am primit amenzi, dar platesc anual impozitul,destul de mare, motor de 3000. Cum o pot scoate legal de la impozit?
Multumesc!
Mergeți la primărie și depuneți la direcția de impozite și taxe locale- contribuabili persoane fizice o declarație în care să descrieți modul în care mașina a fost înstăinată și nu mai puteți face dovada existenței ei.
Citiți acest topic: www.avocatnet.ro/content/for...
Intrebarea mea era daca cei de la taxe si impozite trebuie sa accepte declaratia mea notariala sau gasesc fel de fel de tertipuri pt a ma refuza. Acum trei zile cand am fost sa mi platesc amenzile si impozitul, am intrebat o doamna "consilier"ce trebuie sa fac iar rspunsul m a lasat mut .....sa astept ca masina sa faca 30 de ani sa nu mai platesc impozit???????????????????