avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... probleme impozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

probleme impozit auto

In anul 2001 am cumparat un autoturism renault 20 anul fab.1980 de la un prieten fara a face acte pe numele meu .Dupa doi ani am instrainat-o altei persoane cu tot cu actele masinii si aceasta persoana a instainat-o mai departe(cartea masinii si talonul)si nici in momentul de fata nu putem da de actualul propietar pentru a radia masina.Mentionez ca impozitul este platit la zi pentru aceasta masina si nu stim cum am putea s-a procedam pentru a o radia din circulatie.intebarea mea mea este :cum se poate radia din circulatie pentru a nu se mai plati impozit degeaba .M.ultumesc anticipat.#-oX-(
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:39, 28 Februarie 2011
incercati sa o radiati in instanta, la judecatoria de care apartine ultimul proprietar si acolo unde este inregistrata masina cu impozitul. scoateti o fisa de la finante cu bunul respectiv supus impozitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism stef0957 stef0957 am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)
Radiere auto vanduta cu contract de vanzare-cumparare biencutza biencutza Buna ziua, Am o problema: sotul meu a facut un schimb auto cu contract de vanzare-cumparare. Cel care a luat masina nu a inscris-o in circulatie si a dat-o ... (vezi toată discuția)
Impozit la masina iana_adriana iana_adriana am si o intrb ...pls help..am o masina pe care vreau s=o radiez de pe numele meu dar de cand am primit-o nu am declarat=o la financiar..este un renault megane ... (vezi toată discuția)