avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reparatii din locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reparatii din locuinta

Daca pentru repararea unei tevi comune a blocului, s-a spart masca din beton care o acopera, cine plateste repararea mastii din locuinta? Asociatia sau proprietarul? Repararea tevii a fost platita de asociatie.
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 22:21, 1 Februarie 2012
Este un rationament valabil, dar nu stiu citi administratori il aplica in practica.
Cred ca asigurarea este prima optiune viabila.
Multumesc mult.
Nu cu administratorul "tratati" ci cu presedintele si CEx.

Le aratati legea, le explicati eventual cum v-am explicat si eu si ar trebui sa inteleaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Temei legal, parte comuna gana gana daca s-a spart teava (care este parte comuna) la vecinul de deasupra si m-a inundat, cine plateste pagubele (degradarea peretelui mau care necesita varuire): ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)