avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatiile angajatorului in caz de forta majora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatiile angajatorului in caz de forta majora

Buna seara,

as dori sa aflu daca in cazul unei calamitati naturale, motiv pentru care angajatii nu reusesc sa se prezinte la serviciu, angajatorul este obligat sa plateasca acea zi angajatului care in mod normal ar fi venit la serviciu?
exista reglementari in acest sens?

multumesc,

Alte discuții în legătură

Demisie acordul partilor prin santaj Alex_85 Alex_85 Buna seara, Va scriu si eu legat de o problema pentru care as dori un sfat. In cursul zilei de ieri mi-am prezentat demisia in scris cu preavizul normal ... (vezi toată discuția)
Cerere reîntoarcere în activitate P.Ana24 P.Ana24 Buna ziua,în prezent ma aflu in ccc si am trimis o cerere către dl.administrator în care solicită încetarea deciziei de suspendare si reluarea ... (vezi toată discuția)
Echipament de lucru Laitin Laitin Bună ziua, aș dori să aflu dacă (în cazul încetării contractului de munca) este legal să nu mi se plătească zilele de concediu neefectuate până nu ... (vezi toată discuția)