avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PONTARE MUNCITORILOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PONTARE MUNCITORILOR

Cum se face pontarea muncitorilor din constructie in perioadele cand nu se lucreaza din cauza temperaturilor prea scazute?

Alte discuții în legătură

Pontaj de 4 ore la contract cu norma intreaga? CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL UNUI CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA CU NORMA INTREAGA ATUNCI CAND DIN CAUZA FRIGULUI SE LUCREAZA DOAR 4 ORE PE ZI? SE POATE PONTA DOAR ... (vezi toată discuția)
Climat loc de muncă personal tesa Ghemu Georgeta Ghemu Georgeta Este legal să primească apă si personalul TESA din institutiile publice care îsi desfăsoară activitatea in birouri dotate cu aparate de aer condiționat? (vezi toată discuția)
Lamurire completare p.v. de cercetare gentlyF gentlyF Buna ziua. Am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate. Sunt nou in domeniul securității ți sănătații muncii și m-am lovit de urmatoarea problema. ... (vezi toată discuția)