avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedepse legale pentru avocati necinstiti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedepse legale pentru avocati necinstiti

va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei situatii. Am fost reprezentat intr-un proces (imobiliare) la judecatorie de un avocat, angajat de partea adversa ,fara ca eu sa stiu macar de existenta acestui proces.Avocatul a precizat in instanta judecatoareica este angajata de mine printr-un procurist de al meu.Intr-un final eu am aflat,avocatul a depus la dosar in ziua judecatii ca nu ma mai poate reprezenta in proces,intrucat procuristuluii-a expirat procura ,pe care nici el nu o avea. Cui sa ma adresez si ce pedepse se dau in astfel de magarii.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:59, 1 Februarie 2012
Plangere penala si sesizare la baroul din care face parte.
MultumescD-lui avocat pentru raspunsul dat
Cu deosebit respectJ.B.
Dar de unde sunteti asa sigur ca nu l-a angajat o persoana care s-a dat drept procurist al dvs.? De ce ar trebui obligatoriu sa fie avocatul vinovat?
Eu ma indoiesc ca veti rezolva ceva cu vreo plangere la barou sau penala, nu vad ca s-ar intruni elementele vreunei infractiuni.
Eu cred ca orice av.ce se angajeaza prin procurist ii cere sa vada imputernicirea in original de la cel care l-a imputernicit, si doar cu buna stiinta face altfel.Daca judecatoarea ii cerea sa arate imputernicirea procuristului?cazul este real.Dece a renuntat?
Problema poate avea mult mai multe nuante.
Nu trebuia sa fie neaparat un procurist.

Sfatul meu este sa consultati contra cost un avocat care sa va explice in detaliu toate ipotezele posibile in raport de situatia dvs. concreta.
Nimic nu va impiedica sa faceti cum credeti si fara sa consultati un avocat insa e posibil sa pierdeti timpul aiurea...daca nu veti incerca sa aflati adevarul...concret...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? vrica vrica Am achitat c/val unui contract de consultanta si reprezentare cu av.Daniela Dulharu in urma cu 2 luni Inainte cu 2 zile de termen m-a anuntat ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Avocatul a tergiversat procesul ani buni iar dosarul cu acte a rămas la el. cum le recuperez, și ce șanse mai am să-mi recâștig casa? dania.is65dec@gmail.com dania.is65dec@gmail.com Unde ma adresez daca aflu acum dupa ani buni ca avocatul nu a facut nimic, DUPA 8 ANI, mai pot interveni cu alta rejudecare?de 26 de ani, ma judec ptr ce e al ... (vezi toată discuția)
Este sau nu avocat? duscaandreea duscaandreea buna seara am si eu o mare problema va rog sa ma indrumati cum as putea verifica daca avocatul meu este AVOCAT sau doar mi-a mancat bani degeaba! problema e ... (vezi toată discuția)