buna seara
am si eu o mare problema
va rog sa ma indrumati cum as putea verifica daca avocatul meu este AVOCAT sau doar mi-a mancat bani degeaba!
problema e cam asa :mi-am angajat un avocat, i-am facut procura judiciara sa ma reprezintre ,dar ulterior am aflat din anumite surse ca defapt nu este avocat! este posibil? sa prezentat de 2 ori la proces si la amanat
,altceva nu a facut! cum as putea afla daca ESTE SAU NU AVOOCAT? VA ROG AJUTATI-MA!!!!!!!!!!!!!!#-o!
AM CAUTAT SI NU L-AM GASIT! IAR CAND L-AM INTREBAT... MI-A RASPUNS CA FACE PARTE DIN BAROUL DE LA BUCURESTI ,DAR NU L-AM GASIT NICI ACOLO! DAR DACA NU ESTE AVOCAT POATE SA CEARA AMANAREA PROCESULUI?
Atata timp cat are o procura de la dumneavoastra acesta va reprezinta si poate face orice fel de cereri pe care le-ati putea face dumneavoastra.
Puteti merge la urmatorul termen de judecata in sala ... o sa vedeti daca poarta roba sau o sa vedeti daca atunci cand va striga va spune ca sunteti asistata/reprezentata de avocat X.
Uzucapiune
ilieverdet
buna ziua. am angajat un avocat pt un caz de uzucapia in caras-severin dar am un an de cand tot ma minte si nu vrea sa inainteze actele in instanta imi tot ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila
dutu69
In urma unei contestatii legate de o concediere ilegala (pe motiv fals de desfiintare a postului), la infatisare, judecatoarea a propus rezolvarea pe care ... (vezi toată discuția)