buna seara
am si eu o mare problema
va rog sa ma indrumati cum as putea verifica daca avocatul meu este AVOCAT sau doar mi-a mancat bani degeaba!
problema e cam asa :mi-am angajat un avocat, i-am facut procura judiciara sa ma reprezintre ,dar ulterior am aflat din anumite surse ca defapt nu este avocat! este posibil? sa prezentat de 2 ori la proces si la amanat
,altceva nu a facut! cum as putea afla daca ESTE SAU NU AVOOCAT? VA ROG AJUTATI-MA!!!!!!!!!!!!!!#-o!
AM CAUTAT SI NU L-AM GASIT! IAR CAND L-AM INTREBAT... MI-A RASPUNS CA FACE PARTE DIN BAROUL DE LA BUCURESTI ,DAR NU L-AM GASIT NICI ACOLO! DAR DACA NU ESTE AVOCAT POATE SA CEARA AMANAREA PROCESULUI?
Atata timp cat are o procura de la dumneavoastra acesta va reprezinta si poate face orice fel de cereri pe care le-ati putea face dumneavoastra.
Puteti merge la urmatorul termen de judecata in sala ... o sa vedeti daca poarta roba sau o sa vedeti daca atunci cand va striga va spune ca sunteti asistata/reprezentata de avocat X.
Intelegere amiabila
dutu69
In urma unei contestatii legate de o concediere ilegala (pe motiv fals de desfiintare a postului), la infatisare, judecatoarea a propus rezolvarea pe care ... (vezi toată discuția)