avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

buna ziua. am angajat un avocat pt un caz de uzucapia in caras-severin dar am un an de cand tot ma minte si nu vrea sa inainteze actele in instanta imi tot spine ca nu e momentu potrivit in schimb onorariu i lam dat tot plus ce mia cerut pt certificate si acte pe care eu nu leam vazut ce pot sa fac .
Cel mai recent răspuns: ilieverdet , utilizator 08:47, 29 Noiembrie 2017
sa va adresati baroului din care face parte si sa-i cereti onorariul inapoi. posibil daca el a lucrat ceva pentru dosar, sa opreasca ceva din suma.
asigurati-va ca este avocat si nu impostor.
cand anagajati un avocat, cautati-l mai intai in tabloul avocatilor din baroul din care spune ca face parte (apare pe site-ul baroului acel tablou)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
MYRA CIMPEAN , Avocat
problema este ca am cautat pe site-ul baroului si este o avocata cunoscuta si dupa ce am achitat onarariu am mai intrebat in stanga si dreapta clienti de ai dansei si toti au aceasi problema , sant mintiti si dusi cu vorba .actele pt acest caz de uzucapiune sant toate in regula i leam dat eu personal pe toate tot ce mia cerut dar ma amana pe motiv ca in caras -severin tribunalu respinge cazurile de uzucapiune ,eu nu am de unde sa stiu daca este adevarat cea cemi spune dansa dupa cate minciuni mia indrugat timp de un an nu mai am incredere timpul trece si eu nu stiu ce sa fac ,cu toate ca atunci cand mam dus la ea prima data a zis ca e f usor si nu dureaza mult 2-3 luni.dv ca avocat aveti idee daca este adevarat ca in caras -severin se resping astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune lorelei62 lorelei62 M-am judecat cu un vecin asupra unui teren de 40 m pe care mi l-a imprejmuit cat am fost plecata din tara cu 7 ani in urma si de atunci nu l-am mai putut ... (vezi toată discuția)
Țepuit de avocat. ce mă sfătuiți să fac? gabriel32 gabriel32 Buna seara. Am niște probleme de natura juridică. La recomandarea unui amic am apelat la ajutorul unui avocat. Acesta mi-a cerut suma de 3500 de lei pentru a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune ContSters83715 ContSters83715 Cineva a primit un teren de la ICS Mogosoaia in FOLOSINTA, pe baza de adeverinta, care sa ii foloseasca si in caz de control. Acum dupa 30 de ani este ... (vezi toată discuția)