avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce drepturi am?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce drepturi am?

Am achitat c/val unui contract de consultanta si reprezentare cu av.Daniela Dulharu in urma cu 2 luni Inainte cu 2 zile de termen m-a anuntat ca nu ma mai reprezinta in instanta
Cum se poate rezolva aceasta problema Vreau sa fiu reprezentata dar timpul este atit de scurt ca nu vad cum as putea sa rezolv situatia
Detin acte doveditoare in cele afirmate de mine
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 12:12, 13 Martie 2008
- impotriva avocatului daca l-ati platit pt. reprezentare si nu v-a reprezentat va puteti indrepta cu o actiune in judecata pt. reziliere contract cu daune sau (ori) puteti sa ii face-ti si o plangere la baroul de care apartine, sau (ori) si mai rau plangere penala, s-ar putea sa nu fie avocat, s-au mai vazut cazuri.
- pt. sustinerea cauzei puteti angaja oricand un alt avocat, chiar in ziua procesului iar daca nu gasiti mai cautati, garantez ca ve-ti gasi
La barou ar trebui sa va adresati in primul rand, cu: plangere, copie contract, copie chitanta, copie orice alta dovada.
Cereti-i doamnei avocat banii inapoi (notificare scrisa); adresati-va cu o plangere si Baroului de care apartine.
Prezentati-va la termen si solicitati instantei sa va acorde un alt termen pt. angajare avocat (dar la urmatorul termen nu mai puteti cere amanarea pt acelasi motiv).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu avocat? duscaandreea duscaandreea buna seara am si eu o mare problema va rog sa ma indrumati cum as putea verifica daca avocatul meu este AVOCAT sau doar mi-a mancat bani degeaba! problema e ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Pot intenta proces avocatului care m-a reprezentat? sebastian_srb sebastian_srb Buna seara! Sunt intr-un impas. Sunt divortat, iar in luna august am intentat un proces pentru diminuarea pensiei alimentare, intrucat mi s-a nascut al doilea ... (vezi toată discuția)