avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna seara,
am si eu nevoie de putin ajutor va rog: in situatia in care cineva are un contract de munca pe 3 luni si dupa o luna intra in medical pentru 90 de zile, care este situatia contractului de munca la data expirarii medicalului? Cumva acesta "prelungeste" contractul, sau inceteaza in momentul in care se termina si medcicalul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anca55 , utilizator 15:46, 2 Februarie 2012
CONTRACTUL EXPIRA LA DATA PANA LA CARE A FOST INCHEIAT. CONCEDIUL MEDICAL NU SUSPENDA CONTRACTUL.
Interesant...
1. angajatorul primeste si plateste doar medicalul aferent duratei contractului?
2. ce face bolnavul cu restul concediului medical_in afara contractului de munca, cum isi primeste banii, de la Casa de sanatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata si concediul medical oanavaciu oanavaciu Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca o persoana cu CIM pe perioada determinata se afla in concediu medical (din motive legate de sarcina) in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Concediu medical nicolaescu_liliana nicolaescu_liliana Daca un salariat are contract de munca pe durata determinata si vine cu un concediu medical care se prelungeste peste data de incetare a contractului de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - contract pe perioada determinata - rog raspuns urgent georgeu georgeu Buna ziua Persoana in cauza este angajata cu contract pe per. determinata. A fost anuntata ca nu i se va mai prelungi contractul de munca. A semnat nota de ... (vezi toată discuția)