avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuiala deductibila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuiala deductibila

Am un PFA.Pana-n 2011 am acumulat datorii consistente la CAS.Cand le-am platit in final cu penalizarile de rigoare cineva la Casa Nationala mi-a spus ca sunt cheltuieli deductibile.Am "dormit linistit" pana acum cand in codul fiscal 2012 nu mai gasesc pe lista cheltuielilor ceductibile CAS-ul. Care este de fapt adevarul? Au fost sau nu deductibile pana-n 2011. Eu le-am considerat asa si declaratia mea "200" a fost completat pe 2010 si 2011 in acest spirit.Mai pot dormi linistit? sau #-o.

Alte discuții în legătură

Pfa - contract nou - venit mai mare adina.s adina.s Buna ziua, Detin un PFA in domeniul IT si la infiintare am ales varianta norma fixa de venit, insa aceasta norma s-a modificat (s-a triplat) in decembrie ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc pensia SurduBogdan SurduBogdan Buna ziua! am si eu o nelamurire si as dori ajutor din partea unui cunoscator....am un pfa si in luna ianuarie 2012 mi-am declarat declaratia de venit pe anul ... (vezi toată discuția)
Factura netrecuta in rjip,in jurnalul de cumparari,in declaratii/2011 ismi3ismi ismi3ismi va rog,daca am uitat sa trec chitanta cu care am platit cumpararea Registrului unic de control,in octombrie 2011 si am trecut cu pixul, deja, totalul final in ... (vezi toată discuția)