avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare mutatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare mutatie

la adresa mamei mele s-a facut un abuz:
parintii mei fiind despartiti in fapt (el parasind domiciliul conjugal), tata a facut o mutaie pt. sora mea vitrega care nu a locuit niciodata aici in fapt, mama nefiind intrebata sau sa fie de acord. In ziua cand s-a dus sora mea vitrega cu tata la politie pt. a semna pt. aceasta mutatie, a si decedat (el fiiind intr-o stare de santate f. proasta- cei de la birou au mers afara la masina pt. a putea tata sa semneze). Imobilul respectiv este luat in comun de parintii mei. Suucesiunea nu e dezbatuta,mama cum poate proceda pt. a-i anula mutatia?
Pot sa reclam politia pt. abuz in serviciu? unde trebuie mama sa mearga pt. a face demersurile de anulare a mutatiei?
Cei de la politie spun ca nu pot impiedica pe sora vitrega sa intre in casa cu forta, in conditiile in care mama ca si proprietar nu e de acord cu acest lucru.
Care e urmatoarea institutie unde ma pot adresa in acest sens?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: teutza2000 , utilizator 11:05, 2 Februarie 2012
Nu , politia nu are vreo vina pt mutatie, era dreptul tatalui dvs sa ia in spatiu pe cine vrea. Parerea mea e ca va complicati cu o actiune in instanta. Daca nu va lasati sora sa intre.. nu are cum intra fara voia dvs.
avem dovada faptului ca ameninta cu spargerea locuintei si ca isi va pune in aplicare aceste amenintari. In urma acestor amenintari am mers la politie iar ei spun ca nu o pot impiedica sa intre in imobil chiar daca va trebui sa sparga usa, iar mama nu are ce sa faca decat sa convietuiasca cu ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu AdrianaAdryana AdrianaAdryana Buna ziua, Caut o solutie la urmatoarea problema: Parintii mei sunt casatoriti de aproape 30 de ani si locuim impreuna la aceasi domiciliu, Tata in urma ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)
Se poate face ceva? josephx90 josephx90 Buna! Am sa trec direct la subiect,pe vremea comunismului bunicul meu a avut mai multe case si din aceasta cauza a trecut o casa pe o sora mamei vitrege a ... (vezi toată discuția)